The right way to try

Projektbeskrivelse

Et studieprojekt omhandlende den fiktive virksomhed The right way to try hvis formål er at tilbyde terminal syge patienter en sidste udvej for helbredelse eller lindring af deres sygdom ved brug af endnu ikke godkendt medicin.

Projektet bygger på en teori om at, når man er dødeligt syg er man villig til at satse alt for at hjælpe sig selv mod bedring samt hjælpe andre i samme situation ved at bidrage til et større vidensgrundlag som kan fremme godkendelsen af effektiv medicin.

Dertil kommer at man af etiske årsager bør give mennesker et frit og transparent valg i et uoverskueligt marked af behandlinger. Terminale patienter bør ligeledes tildeles en sidste chance for at opnå bedring eller helbredelse – også selvom den enkelte type medicin ikke er godkendt af offentlige myndigheder som et gennemtestet lægemiddel klar til massemarkedet.

Platformen

På hjemmesiden finder man en oversigt over forskellige typer af medicin som patienter har prøvet af og givet stjerner efter hvor gode resultater de har oplevet med dem.

Under hver enkel type medicin kan man læse nærmere om hvem producenten er, hvilken testfase produktet er under samt andre personers oplevelser med den enkelte type medicin.