Case

Eksamensopgave fra Reklamelinjen stillet af virksomheden PentaBase.

 

Brief fra PentaBase

Pentabase er blevet sponsor på de tre danske etaper af Tour de France 2022. Sponsoratet skal aktiveres så Pentabase bliver verdenskendt i Danmark og skaber stolthed bland medarbejderne.

 

Indsigt

Kender du det, at du synes, at dig og din ven faktisk er bedre sportskommentatorer end dem på tv?

Løsning

Løsningen er at give almindelige mennesker muligheden for at kommentere Tour de France som ægte kommentatorer, men på deres helt egen måde. Om de vælger at være sjove eller informative, eller at give udtryk for deres komplet manglende interesse eller viden om cykling er underordnet. Det vigtigste er, at de kan snakke og underholde dem der lytter og ser med. PentaBase udstyrer kommentatorerne med kommentatorpladser tæt på begivenhederne samt to mikrofoner udformet som store vatpinde. Det hele live-transmitteres ud til danskerne via online streaming, så både fremmødte og folk derhjemme kan følge med i begivenhederne set ud fra to almindelige danskeres take på Touren.

 

Aktivering

Aktiveringens fokus er på at rekruttere to kommentatorer. Hvis vi kan få folk til selv at melde sig eller få andre til at meldes deres venner og familie som kommentatorer er aktiveringen lykkes.

For at gøre opmærksom på løsningen, skal der indrykke annoncer i B.T. og Ekstra Bladets sportssektion samt laves opslag på sociale medier herunder på PentaBases Facebookside.

Idé og koncept er udarbejdet i samarbejde med Louise Østervemb.