Case

Caseopgave fra Reklamelinjen stillet af Flying Tiger Copenhagen.

 

Brief fra Flying Tiger

Hvordan kan Flying Tiger få flere besøgende ind på deres nye hjemmeside?

Hvordan får Flying Tiger formidlet at kunderne nu kan gå på skattejagt online ligesom de kender fra Flying Tigers butikker?

Deltagere: kvinder 18-40 år med børn. Budskabet skal formidles gennem Flying Tigers egne kanaler (owned media).

 

Indsigt

Vores toiletbesøg er blevet vores daglige pusterum. Hver tredje dansker bliver til tider længere på toilettet, blot for at få tid til sig selv. Over halvdelen bruger deres mobil på toilettet, ofte eller til tider (kilde: YouGov)

Årsag: Toilettet fungerer som det sidse frirum, hvor man (næsten) er garanteret fred og ro i dagligdagen.

 

Problem

Kvinder har sværere ved at retfærdiggøre deres alenetid på toilettet over for sig selv, fordi det kan føles som en flugt fra hverdagen og ens pligter, hvilket kan give dårlig samvittighed.

Løsning

For at skabe glæde og frirum på toilettet samt skabe opmærksomhed omkring Flying Tigers nye hjemmeside kom vi op med idéen om en toiletrulle hvorpå der er printet forskellige opgaver, quizzes og underholdning som alt sammen linker til Flying Tigers hjemmeside og humoristiske filosofi. Hvert ark toiletpapir har hver sin lille opgave, som holder toiletgæsten beskæftiget og underholdt under toiletbesøget.

Toiletrullen er billig at producere og kan samtidig sælges i Flying Tigers butikker som et produkt de også kan tjene penge på. Alternativt kan rullen gives væk gratis som en anderledes og mere miljøvenlig form for reklamekatalog.

Idé og koncept er udviklet i samarbejde med Louise Østervemb, Michala Mikie Pedersen, Trine Lykke Nielsen, David Køngerskov og Camilla Clausen.

Aktivering

  • Butiksplakat
  • In-store annoncering
  • Webshop
  • Nyhedsbrev
  • Annoncer og opslag på Facebook og Instagram